Joni Tikka Suomen ja pienipalkkaisten puolesta

Työuupumus my ass

Ville Niinistön aikakausi oli ohi ja Vihreät joutuivat valitsemaan uuden puheenjohtajan. Puheenjohtajaksi valittiin Touko Aalto, jonka karisma ei ole lähelläkään Niinistöä.

Touko vehtaa 10 vuotta nuoremman puoluetoverin kanssa ja saa aikaisekseen avioeron. Sitten Ruotsissa homobaarissa vedetään perseet olalle, riisutaan paita ja läpsytellään homppeleiden pyllyjä. Vihreiden kannatus laskee laskemistaan vaikka tähän aikaan pitäisi mennä toiseen suuntaan.

Tämän jälkeen puolueessa varmasti päätettiin että asialle on tehtävä jotain. Reilun puolen vuoden päästä on tärkeät eduskuntavaalit ja kannatus täytyy saada nousuun ja näin se ei varmasti onnistu, jotain täytyy keksiä. No, keksiväthän he. Syrjäytetään Puolueen puheenjohtaja passittamalla hänet työuupumukseen vedoten sairaslomalle. Näin puolue saa uuden ja "paremman" puheenjohtajan, sekä hyvän tilaisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja saada kannatus taas nousuun.

Väitän, että kohta puolueelta alkaa tulla kovaan tahtiin mediaseksikkäitä ulostuloja, sanokaa minun sanoneen.

Jos nyt kuitenkin Aalto on oikeasti loman jälkeen uupunut työstään eikä kyseessä ole imagon kohotus, toivon hänelle vilpittömästi voimia ja pikaista paranemista.

 

 

Lämmöllä,

Joni Tikka

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat