Joni Tikka Suomen ja pienipalkkaisten puolesta

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ulos vaikka väkisin

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on karkoitettava maasta vaikka väkisin. Ei ole mitään järkeä että henkilölle annetaan oikeus(ei pakote) poistua maasta vapaaehtoisesti jos on antanut väärää tietoa hakemuksessa, hakija on rikollinen tai muuta, mikä on aiheuttanut kielteisen päätöksen.

Ei muutama tuhat uutta maahanmuuttajaa Suomea kaada, mutta jokainen voi kuvitella mitä tapahtuu kun uusi massamuutto tulee, ja se tulee kyllä. Viimeisimmät massamuuttajat saivat internetistä hyvät ohjeet siitä minne ja kuinka joistain maista saa turvapaikan ja miten kadotan passini kanaaliin, että menen 17-vuotiaasta. Se enään puuttuu kun lisätään ihmisille tietoisuutta siitä, että Suomesta ei edes karkoiteta vaikka saisi kielteisen turvapaikkapäätöksen, vaan maahan voi jäädä asumaan laittomasti eikä edes Suomen johto tee asialle mitään.

Voi vain kysyä miksi Suomen johto ei tee asialle mitään, vaikka tietää tämän tuhoavan Suomen ennen pitkää. Ehkä he eivät uskalla tehdä mitään. Tämän ymmärrän täysin, sillä on aivan sama mitä ulkomaalaisvastaista tai maahanmuuttajavastaista niin sinut leimataan heti rasistiksi.

Tämän ovat saaneet aikaan koko maailman pelastava Suomen suvaitsevaisto, nämä itsekkäät pelkurit (selitän itsekkyysteorian joskus toisessa tekstissä), jotka ovat kaikkien muiden asialla paitsi tavallisen Suomalaisen.

En ole muukalaiskammoinen, enkä vihaaja, mutta en myöskään väitä olevani hyvä ihminen. Väitän olevani rehellinen, rakastan lähimmäistä, en tee rikoksia ja ajattelen aina Suomen etua ylitse muiden. Ja jos joskus pääsen päättämään Suomessa asioista niin lupaan aina ajatella Suomalaisia ensin.

 

 

Joni Tikka

Ehdokas Vantaan valtuustoon 2017

Keskusta

 

politikka@hotmail.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat